Om Holdet

Vil du gerne lære at stå på hænder og lave flotte vejrmøller? Elsker du at øve dig på gymnastiske tricks? Er du mellem 5-7 år, og ønsker at dygtiggøre dig indenfor rytme og springgymnastik? Så er GymMix 5-7 år måske lige noget for dig!

Gennem sæsonen arbejder vi med de forskellige grundøvelser indenfor gymnastikken kombineret med rytme, styrketræning og fleksibilitet (split, spagat og bro). Vi øver os på den rigtige teknik, og prøver os frem til de forskellige spring såsom håndstand, vejrmøller, saltoer og flikflak. Præcis hvilke spring vi kommer igennem tilpasses niveauet og interesserne hos de tilmeldte gymnaster.

Rytme vil bestå af lettere koreografier, så alle kan være med. Afhængig af gymnasternes interesser tager vi muligvis håndredskaber såsom hulahopringe, sjippetov eller vimpler i brug.

Holdet har fokus på dygtiggørelse i sjove og trygge omgivelser. Det forventes, at gymnasterne deltager af egen interesse. Det giver den bedste oplevelse, når alle er motiverede og engagerede i træningen. Træningen foregår i gymnastiktøj, så lad cowboybukserne og kjolerne ligge derhjemme. Du bestemmer selv, om du vil træne i bare tæer eller gymnastiksko. For mange kan indendørssko opleves som en begrænsning.

Der vil som gymnast være mulighed for at komme med ønsker og idéer til både koreografi og musik. Vi vil også forberede et indslag til den lokale forårsopvisning, hvilket plejer at være en fantastisk oplevelse for gymnaster og publikum.

Forudsætningen for en god sæson på dette hold, er at man har lyst til at dygtiggøre sig indenfor gymnastikken. Vi forventer, at gymnasterne prioriterer at komme til hver træning. Vær opmærksom på at forældre samt søskende ikke må være i hallen under træningen. Der henvises til caféen eller biblioteket.

Bemærk: Dette hold har fokus på dygtiggørelse. Er du mere interesseret i leg og tumlen på redskabsbanen, så anbefaler vi i stedet vores ”Tons og Tummel”-hold.


Tirsdag 17.30-18.20
Hal 2, TST aktiv-center
Instruktører: Christina, Camilla og Henriette

Sæson startdato: 5/9 2023
Sæson slutdato: 30/4 2024
Vi træner ikke i skolernes sommerferie

Aldersgruppe: 5-7 år

Der åbnes op for tilmelding til sæson 2023/2024 17. august 2023

Tilmelding >>