FRITIDSJOB I TST GYMNASTIK

Kunne du eller en du kender, tænke sig et fritidsjob som gymnastik instruktør eller hjælpe træner, så tøv ikke med at kontakte os i bestyrelsen, eller tag fat i en af trænerne, så sender de jer videre.

 

Du behøver ikke have erfaring som instruktør, vi hjælper dig i gang med kurser og informationer, det eneste det kræver, er at du har lyst til at stå foran og guide en flok børn, unge eller voksne.

 

Vi vil rigtig gerne bevare vores lokale gymnastikforening og derfor har vi brug for dig og din hjælp som instruktør, kom ind og tag en snak med os :0)

 

Det kunne f.eks være et af nedenstående hold eller noget helt andet.

Vi har brug for dig !!! 

TST - Forældre barn 2

Vi kommer til at lege, grine og "svede" som aldrig før. Øvelserne vi kommer igennem på en time, har til mål at være både udfordrende og grinagtige for både børn og forældre. Vi opbygger i samvær et naturligt miljø for sjov og kropslig læring. Timerne kommer til at være opbygget i 3 blokke, opvarmning, leg og bevægelse og afsluttende sanglege.

TST - Familie gymnastik

Søndag er familiensdag og det skal fejres. Så hvis du og din familie vil du være med til at træne og have det sjovt i en gymnastiksal, så er dette stedet og dagen for jer. Timen er opbygget så både børn og voksne for sved på panden, det kan være ved far/søn styrketræning, mor/datter dans eller familie lege. Alle aldre kan være med! Så er der et par gange hvor i tænker at bedstefar eller bedstemor skal med børnene til gymnastik er dette bestemt også muligt