Forårsopvisning 2024

 

Forårsopvisningen bliver 14. april!

Generalforsamling 2024

4. marts 2024 afholdt TST Gymnastik generalforsamling. Regnskabet blev godkendt, og der blev valgt et enkelt nyt medlem til bestyrelsen.

Sæson 2023/2024

Sidder du eller dine børn allerede og tripper for at komme i gang med gymnastikken igen? Så har vi godt nyt!

Tilmelding til næste sæson åbner torsdag d. 17. august kl. 19.00!

Der plejer at være rift om pladserne, så det kan være en god idé at sidde klar.

Tilmelding foregår online, og er efter først-til-mølle princippet. Man kommer med andre ord ikke foran i køen, hverken ved at have været deltager på et hold i 2021/2022, ved at have stået på venteliste eller ved at kontakte bestyrelsen på forhånd.

Vi har lyttet til, hvad I har efterspurgt, og det er lykkedes os at finde en række nye instruktører, ligesom vi også er heldige at generhverve nogle af vores dygtige instruktører.

Det betyder, at vi i år kan tilbyde hele 3 familiegymnastikhold! Vi har også tænkt meget i aldersgruppen 5-7 år, og derfor har vi næste sæson 2 hold for den aldersgruppe – ét for dem, der gerne vil lege og tumle på redskabsbaner, og ét for dem, der gerne vil have mere fokus på teknik og dygtiggørelse.

Vi er lige nu i fuld gang med at opdatere hjemmesiden med beskrivelser af de enkelte hold. Det hele skulle gerne være på plads i løbet af uge 24. Du kan allerede nu se en holdoversigt her

Sæson 2023/2024 starter i uge 36, og holdene kører til og med uge 18.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen søndag d. 26. november, hvor vi afholder juletræsfest.

Tak for en skøn sæson 2022/2023

TST gymnastik siger tak for en dejlig sæson 2022-2023.

Vi sluttede sæsonen af med vores traditionsrige forårsopvisning, hvor gymnasterne var på gulvet og vise, hvad de har arbejdet med i løbet af vinteren.

Tak til vores instruktører som er med til at give gymnasterne nogle dejlige timer i hallen. Tak til de forældre som hjælper med at slæbe redskaber og andet, når vi beder om jeres hjælp.

Og en særlig tak til Birthe som har været instruktør i 30 år. Vi håber, hun kan inspirere andre til at blive ved i mange år endnu.

Til sidst også en stor tak til de sponsorer som har doneret gaver, så vi igen i år havde muligheden for at uddele nogle spændende præmier blandt publikum til forårsopvisningen.

Vi håber at se jer igen til næste sæson.

Sommerhilsner

Bestyrelsen, TST Gymnastik

Sæson 2022/2023

Den 11. august 2022 kl. 19.00 åbnes der op for tilmelding til sæsonen 2022/2023. Tilmelding foregår online og er efter først-til-mølle princippet. Man kommer med andre ord ikke foran i køen, hverken ved at have været deltager på et hold i 2021/2022 eller ved at have stået på venteliste.

Sæson 2021/2022

Mandag d. 26. juli kl. 19 åbnes der op for tilmelding til sæsonen 2021/2022 for medlemmer i seneste sæson (2020/2021). I denne uge vil det være muligt for disse medlemmer at tilmelde sig hold til en reduceret pris. Der vil være en kontantrabat på 150 kr. pr. medlem, hvis dette medlem tilmelder sig et nyt hold for sæsonen 2021/2022. Rabatten kan ikke overføres mellem søskende eller familiemedlemmer, da den er sat op på baggrund af medlemmets login. Søndag aften d. 1. august ved midnat, udløber muligheden for at benytte sig af denne rabat.

Fra mandag d. 2. august kl. 19 vil det være muligt for alle at tilmelde sig et hold i sæsonen 2021/2022 til normalpris.

 

I år har fået endnu flere børnehold, som du kan læse om her på hjemmesiden.

Desværre har en del af vores instruktører på voksenholdene måtte melde fra i denne sæson, hvilket betyder at vi har færre hold en normalt.

 

Bestyrelsen glæder sig til at skyde sæsonen i gang, sker mandag d. 30 august i uge 35.

Corona nyt:

Grundet forøget smittetilfælde i Århus, har vi valgt at udskyde tilmeldingen med 2 uger.

Der vil desuden være et startbeløb på holdet i år på 150 kr. Dette er et garantibeløb. Da vi ikke kan garantere at holdet starter midt september.

Garantibeløbet sikrer dig en plads på holdet. Vi håber på at kunne starte midt september, men kan intet garantere. Når du er tilmeldt holdet, vil der være opdateringer angående opstart.

Når vi kan starte holdene op vil der komme et restbeløb man skal indbetale til foreningen.

Hvis der skulle være nogle spørgsmål til dette, kan man kontakte formanden af TST Gymnastik - Link HER!

Sæsonen 20/21

Kom til åbne træninger hos AcroGym Aarhus mandag og onsdag 17.00-19.00 og søndag 10.00-12.00 i uge 34

Sæsonen 19/20

Sæsonen er afsluttet for i år.

Informationer om sæsonopstart kommer snart.

Artikel fra TST Gymnastik Bestyrelse.

Hvor blev gymnastikken af?

Gymnastikken lever forsat godt i TST. Vi er dog ikke helt så mange, som for år tilbage, men vi har hold i flere kategorier fra de helt små poder til de lidt ældre medlemmer, hvor mange hold er helt fyldte.

Fyldte hold er jo et positivt tegn som vidner om stor efterspørgsel og måske endda om større potentiale i form af flere hold. Specielt børnehold bliver ofte efterspurgt og vi er sikker på, at der er basis for langt flere børnehold end der er kapacitet og instruktører til.

Sagens kerne er nemlig at alt for få melder sig til at tage tjansen som foreningsinstruktør eller at bidrage i form at bestyrelsesarbejde, som er 2 grundlæggende elementer for at drive en gymnastikforening. Det er meget simpelt, uden bestyrelse ingen forening og uden instruktører ingen hold

Men hvorfor er der den modvillighed til at melde sig. Her er nogle af de argumenter vi hører om.

Manglende tid – Det er det klassiske argument vi ofte hører, men reelt set taler vi om 1-2 time per uge i gennemsnit. Det tror vi godt de fleste kan afse, hvis der er en vilje og man har lysten til at bidrage til fællesskabet.

Viden og kompetencer – Man er aldrig forpligtiget ud over evne. Men har man lysten til at lære findes der mange gode kurser og andet som kan give tilstrækkelig viden og kompetencer, både som instruktør og som bestyrelsesmedlem. Som instruktør hos TST Gymnastikforening vil vi gerne uddanne vores instruktører hvis de har tid og lysten til det.

Forpligtigelse – Man ønsker ikke at bidrage, fordi det potentielt kan forpligte til mere end man ønsker. Vælger man at blive instruktør eller bestyrelsesmedlem er det selvfølgelig nogle forpligtigelser der følger med. Men det er samtidig er der også et forpligtende fællesskab med et socialt netværk, hvor vi hjælper hinanden og løfter i flok.

Hvis I også har et ønske om en velfungerende TST Gymnastik afdeling med mange forskellige tilbud i mange år frem, så har vi brug for dig.

Hvad enten det er som instruktør eller bestyrelsesmedlem er det bare at kontakte os eller mød op på til:

General Forsamlings den 12. marts kl 19.00 i TST Aktiv center

 

Med venlig hilsen

TST Gymnastik
Bestyrelsen

TST Juletræsfest den 15. november fra 16.00 - 18.00

TST Hal 1.

Juletræsfest 2019
TST - Spring gymnastik øvede

Vi mangler altid instruktører, så har du lysten til at gøre en forskel ved at drive et gymnastik hold i TST er det blot at kontakte bestyrelsen.

 

29. juli 2017

Yoga

Vi kan nu tilbyde Yoga både for begyndere og øvede.

Læs mere her og her

Aug 2017

TST - Yoga billede 1
TST Powerkids

Det er med stor glæde at vi kan præsentere vores nye instruktør
Anna Friis Bang, som har krudtuglerne i alderen 3-5 år.

 

Læs mere om Krudtuglerne her

 

Aug 2017

Pilates

I den kommende sæson kan vi tilbyde 2 hold Pilates, som dog har forskellig fokus.

 

Som sidste år kører Anne Bøstrup et Pilates hold med fokus på blid, men effektiv træning. Læs mere her

 

Derudover vil vi gerne byde velkommen til Randi Dunn, som tidligere har haft hold i TST. Randi vil ligeledes køre et Pilateshold, men med ekstra fokus på smidighed. Læs mere her

Aug 2017

TST-Callentetics