Tumlinge gymnastik

Henvendelse til alle tumlinge-forældre hvis børn elsker at springe, hoppe, danse og have det sjovt - Vi er holdet til jer!

Om Holdet

Vi lægger stor vægt på at der er plads til alle på holdet, både dem som vil løbe forrest og dem som skal have en hånd på balancebommen. Der vil være niveauer for alle børn, som giver plads til at de kan udfordre sig selv. Selvom vi laver en masse gymnastik, er der altid plads til grin og hygge. Vi holder bl.a. Jul - og sæsonafslutning med børnene, hvor vi spiser lækkert og hygger os i en rundkreds.

Holdet henvender sig til børn i alderen 1 - 3.5 år. Det vil være bedst for barnet hvis det kan gå, gerne med en hånd, da der er større chance for at være med til de aktiviteter og lege vi laver.

Vi har fået den store mulighed for at opdele børnene bedre, nu da vi er to instruktører. Vi kan derfor finde på at dele børnene op efter niveau, så de har mulighed for, i mindre fællesskaber, at lave gymnastik.

Til foråret i slutningen af sæsonen ønsker vi at forberede de store børn, til at kunne starte på et hold uden forældre fra næste sæson. Derfor håber vi at I forældre vil være med til at større dette, ved at lade børnene lave gymnastik sammen med en instruktør, mens i sidder på sidelinjen.

Om Instruktørerne 

Luiza er uddannet gymnastik-instruktør hos DGI og har mange års erfaring med forskellige aldersgrupper. Seneste havde hun samme hold i sæsonen 2019/2020 i TST.
Udover sidste års instruktører, får vi i år selskab af Jesper og Rasmus.
Jesper deltog på holdet sammen med hans datter i 19/20, men glæder sig til at prøve kræfter med instruktørrollen.
Rasmus er med for førte gang i år, men har erfaring indenfor området.

Vi glæder os til at starte sæsonen op sammen med jer, hvor vi lover at i får glade men trætte tumlinger med hjem.

 


Tirsdag 16.00-16.50
Hal 2, TST Aktivcenter
Instruktører Luiza Bertelsen og Jesper

Aldersgruppe: 1 år. - 3.5 år.
Pris: 760kr

Tilmelding >>