Om Holdet

Puls/styrke er for dig der ønsker at gå på et hold, hvor vi har kondition og styrketræning i fokus, krydret med sjove serier til god musik.

Holdet er for voksne, der ønsker at bevæge sig udenfor det klassiske fitness regi, men et sted hvor holdfølelse og genkendelighed er i fokus.

Træningen vil indeholde moduler med fokus på de forskellige muskelgrupper, enten gennem holdtræning eller cirkeltræning. Vi vil arbejde med pulssekvenser, både gennem gammeldags høje knæløft, og gennem serier i alle stilarter og ikke stilarter.
Træningen vil foregå til alt slags musik, alt fra det vi dansede til i 80’erne, til det hit der blev udsendt i sidste uge. Træningen vil igennem året løbende skifte format, så det ikke bliver for ensformigt, det du kan være sikker på, er at der altid vil komme sved på panden og høj musik i ørerne.

Som deltager kan du forvente at træningen altid er planlagt når du kommer, men har du gode input til øvelser, serier eller musik, så er de altid velkommen og så vil jeg gøre mit bedste for at inkorporer det i de kommende træninger.

Det praktiske; Holdet er for øvet, såvel som ikke øvede, da de fleste øvelser kommer i flere niveauer. Det er frivilligt om man vil træne i bare tæer eller indendørs sko. Vi har træningsmåtter, og andet udstyr, men ønsker du at medbringe dit eget, er du velkommen til det. Du kan med fordel have et lille håndklæde, men vigtigst, huske altid vand.


Torsdag 19.00-20.00
Hald 2, TST Aktiv Center
Instruktør: Anne-Line

Aldersgruppe: voksne

Der åbnes op for tilmelding til sæson 2023/2024 17. august 2023.

Tilmelding >>