Om Holdet

GymMix 8+ er for dig der har lyst til at dygtiggøre dig indenfor gymnastikken. Har du allerede stiftet bekendtskab med vejrmøller, håndstand og spagat, og fundet ud af det er den fedeste sport i verden – så er holdet måske noget for dig.

Vi skal arbejde med de næste trin i gymnastikken. Vi skal dygtiggøre os indenfor smidighed og spring, så vi kan præsentere et festfyrværkeri af en opvisning til foråret, kædet sammen af rytmiske serier. Vi skal arbejde med split, spagat, håndstand, ”vinglas” og andre balancemomenter.
Vi skal springe på bane og i minitrampolin, og arbejde med flikflak, salto og skruerotationer.

Træningen vil være bygget sådan op, at vi laver fælles opvarmning med rytmiske serier, dernæst vil vi arbejde med spring, og så vil vi slutte af med styrketræning. Gymnasterne vil blive inddraget i opvisningen og have mulighed for at komme input.

Forudsætningen for en god sæson på dette hold, er at man har lyst til at dygtiggøre sig, og har gået til gymnastik før. Vi forventer, at gymnasterne prioriterer at komme til hver træning, og at de kan være alene i hallen, uden forældre og søskende.


Torsdag 18.00-18.50
Hal 2, TST aktiv-center
Instruktører: Christina og Anne-LIne

Aldersgruppe: 8+ år.

Sæson startdato: 7/9 2023
Sæson slutdato: 2/5 2024
Vi træner ikke i skolernes sommerferie

Der åbnes op for tilmelding til sæson 2023/2024 17. august 2023

Tilmelding >>