Tilmelding foregår online og er efter først-til-mølle princippet.

Der er mulighed for at prøve om et hold er noget for en ved de tre første træningsgange. Finder man ud af, at det ikke var det rette, kan man sende en mail til: gym.bestyrelse@tst-tilst.dk hvis man vil afmeldes igen og have penge retur.

Før tilmelding skal man først have en profil i vores medlems system Conventus.

  • Hvis man har været medlem siden sæsonen 2016/17 forefindes allerede en profil i systemet, som kan genbruges.  Indtast evt. mailadresse og glemt adgangskode for at få tilsendt en mail med login info.
  • Nye medlemmer skal oprette en ny profil, men det er ganske simpelt. Men ellers forefindes en vejledning her:

Bemærk: Ved børneholds tilmelding skal børnene oprettes i deres egne navne 🙂

Når du starter tilmeldingen, har du 15 min til at gennemføre og afslutte med betaling, hvis du afbryder undervejs, mister du din plads i køen.

 

Fritidspas: Har man fritidspas og ønsker at anvende dette, skal man først tilmelde og betale for det ønskede hold. Når sæsonen begynder, skal man aflevere sit fritidspas til træneren eller sende en mail til: gym.kasserer@tst-tilst.dk.

Det skal være os i hænde senest 30 november, da der er lidt ekspeditionstid og fritidspasset jo kun gælder indeværende år. Vi vil så returnere kontingentet i det omfang der er dækning på fritidspasset.